Andrea Hulskamp
Andrea Hulskamp

Wie ben ik?

Al van kinds af aan ben ik een creatieveling en bezig met tekenen en handwerken. Het volgen van een creatieve opleiding op de Amsterdamse Grafische School was voor mij dan ook een logische keus. 

Na mijn opleiding ben ik werkzaam geweest bij twee verschillende reclamebureaus (1990-1995). In de eerste jaren werd hier nog geen gebruik gemaakt van een computer en moest alles nog met de hand gebeuren. Maar eenmaal over naar de computer werd ontwerpen net toveren.

Daarna heb ik gewerkt bij een softwarebedrijf en een internetbedrijf (1995-2001). Hoewel ik hier te maken had met één huisstijl, heb ik mezelf door de diversiteit aan uitingen verder kunnen ontwikkelen.

In 2002 ben ik voor mezelf begonnen. Ik werk vanuit mijn eigen studio of als freelancer buiten de deur. De diversiteit aan opdrachten en klanten is iets wat ik niet meer wil missen. Zo is elke opdracht anders en kan ik mijn creativiteit volledig kwijt.